Hlavní stránka Registrace

Registrace

Staňte se i Vy našim REGISTROVANÝM zákazníkem

Pro autoservisy, prodejny autodílů, vozové parky (flotily) nabízíme širokou nabídku služeb a benefitů! Stačí vyplnit dotazník a náš obchodní tým Vás bude kontaktovat!

Co získáte registrací?

Komplexní služby

Zázemí české společnosti. Komplexní péči našeho profesionálního týmu. Pravidelný rozvoz několikrát denně včetně možnosti nočního závozu. Investice do vybavení autoservisů. Montáž a servis garážového vybavení. Technická školení přímo u Vás v autoservisu. Pojištění na vady montáže. Help linku nabízející montážní návody, zápis do všech servisních knížek a schémata vozidel.

Zvýšení tržeb

V rámci naší nezávislé sítě autoservisů EURO KONCEPT spolupracujeme s mezinárodními flotilami stejně jako s lokálními vozovými parky. Do Vašeho autoservisu tak můžeme přinést opravy flotilových vozidel za zajímavé podmínky. Ročně dodáváme do naší sítě stovky zakázek. Pro tyto opravy je Vám k dispozici specializovaný software i náš flotilový specialista.

Velkoobchodní ceny

Nabízíme zajímavé slevy na všechny sortimentní skupiny. Pravidelně nabízíme akční nabídky na vybrané náhradní díly, příslušenství a garážovou techniku. Na sezónní zboží poskytujeme speciální podmínky na naskladnění. Kromě slev můžete získat finanční bonus za Vaše odběry. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně, tedy je možné získat extra podmínky na vybrané zboží.

Software

Nabízíme profesionální katalog pro vyhledávání náhradních dílů, příslušenství a garážového vybavení i software pro správu autoservisu. Naleznete zde veškeré potřebné informace k náhradním dílům, montážní návody, historii objednávek a dokladů s možností exportu. Katalog nabízí různé vzhledy a rozličné osobní nastavení, tak aby vyhovoval přesně Vašim potřebám.

Kdo jsme?

J + M autodíly jsou největším českým distributorem náhradních dílů v České republice.
Společnost byla založena roku 2009 v Karlovarském kraji, v roce 2016 jsme se stali nezávislým členem celosvětové nákupní skupiny GROUP AUTO INTERNATIONAL.
Našim zákazníkům nabízíme širokou nabídku náhradních dílů, příslušenství a garážové techniky od renomovaných výrobců.
V našem sortimentu naleznete originální náhradní díly i sortiment s ideálním poměrem cena/kvalita.

Sledujte nás na sociálních sítích

Nenechte si nic uniknout!
Pravidelně Vám přinášíme novinky a informace na sociálních sítích.  

a

a

a

a

a

a