Hlavní stránka Společnost

Společnost

 
Simple Bootstrap Theme

Základní představení společnosti

J + M AUTODÍLY

...vše pro auto a servis

Jsme dynamicky rostoucí společnost s profesionálním týmem, inovativním přístupem a silným zázemím!

 

Počátek společnosti

Naše společnost byla založena Jaroslavem Králičem a Markem Bochníčkem v roce 2009 pod obchodním názvem J+M AUTODÍLY.
Od počátku se zabýváme prodejem autodílů, poradenstvím pro servisy a distribucí garážové techniky.
Díky kvalitní logistice po Evropě a lokálním skladům nabízíme nejširší sortiment autodílů v České republice. Naše nabídka čítá více jak 3.500.000 položek s termínem dodání do druhého dne, které distribuujeme více jak šedesáti rozvozovými trasami po celé České republice. Díky modernímu skladu o celkové rozloze více jak 8.000 m2 nabízíme širokou nabídku autodílů k dodání ihned!

 
 

J + M autodíly nabízí kvalitní zázemí ryze české společnosti, která se řadí mezi nejvýznamnější distributory autodílů v Čechách.

Jsme členem celosvětové nákupní skupiny GROUP AUTO INTERNATIONAL, která působí na všech kontinentech a je jednou z nejrychleji rostoucích skupin na světě. Skutečnost, že jsme členem této skupiny nikterak neovlivňuje nezávislost společnosti, ale napomáhá rozvoji a umožňuje přístup k nejnovějším technologiím.

Svým zákazníkům nabízíme členství v nadnárodní servisní síti EURO KONCEPT, která čítá více jak 6.000 opraven v Evropě a další deseti tisíce autoservisů po celém světě. 

Pravidelně organizujeme dvě akce pro své zákazníky, a to motokárový den JM CUP, který probíhá na největším českém okruhu Kartaréna Cheb. Druhou akcí je každoroční ples společnosti, moderovaný známými osobnostmi českého showbyznysu.

Každoročně organizujeme několik desítek školení, nabízíme více jak šedesát prodejních akcí a odměňujeme zákazníky hodnotnými dárky za nákupy.

Jako první na trhu zavádíme telematické zařízení G-CONNECT se správou vozového parku a také kompletní fakturační a evidenční systém MECHANIC vytvořený na míru požadavkům autoservisu.

Pokud máte zájem stát se našim partnerem, neváhejte nás kontaktovat.

"Naši zákazníci pro nás nejsou jen odběrovým číslem, na které bychom pohlíželi v tabulkách a grafech, ale skutečným a rovnocenným partnerem, kterému se snažíme přizpůsobit naši nabídku co nejvíce na míru a pomoci tak dlouhodobé a kvalitní spolupráci.”

MAREK BOCHNÍČEK
JEDNATEL SPOLEČNOSTI

 

a

a

a

a